Despre FrancTextile:

Firma FRANC TEXTILE SRL, a fost infiintata in anul 1998 ca o necesitate a avantului pe care l-au avut in dezvoltare fabricile de confectii si ca o alternativa fata de ceilalti furnizori care practicau preturi mai mari. A fost un drum lung si greu, dar preturile mici, promptitudinea si calitatea produselor pe care le comercializam au atras respectul si permanenta colaborare cu producatorii, facand sa merite toate eforturile depuse de colectivul nostru si confirmand deviza noastra “TOTUL INTR-UN LOC!”.


De-a lungul anilor stocul nostru de marfa a crescut si a fost diversificat cu mii de articole, in functie de cerintele clientilor. A urmat o extinderea a sediilor si implicit pe toate planurile a firmei noastre, curand devenind liderul in industria textila de pe piata romaneasca. Produsele noastre sunt achizitionate pe baza cunoasterii practice a nevoilor concrete ale clientilor nostri. Toate acestea au fost studiate - nu din punct de vedere financiar - ca produse ce aduc doar adaos comercial, ci aducand plus de valoare clientilor prin raport optim calitate-pret, garantie si cu un termen de livrare cat mai mic.
In prezent functionam cu trei puncte de lucru principale si alte firme revanzatoare care ne reprezinta cu succes.


Importatoare directa de ace pentru masinile de cusut, utilaje, piese de schimb pentru fabricile textile, fumituri si consumable, firma noastra comercializeaza peste 20.000 de tipuri de produse diferite, puse la dispozitia clientilor prin cataloage proprii distribuite gratuit. In ceea ce priveste ata de cusut, avem propriile cartele de culori. Produsele uzuale se afla pe stoc, pentru o foarte prompta livrare catre dumneavoastra


Numarul colaboratorilor (clienti si revanzatori) este de ordinul miilor, acestia sunt situati in toata tara si sunt in continua crestere.


Detinand o cota de piata importanta, ne situam in randul primilor comercianti din industria textile si mentimem un numar important de clienti in protofoliu, deciziile noastre fiind, de fapt, deciziile dumneavoastra - ale clientilor nostrii.
Tel./Fax: + 40 (21) 2524343       + 40 (21) 2526586 / 88      
0745 - 109.432       0745 - 109.435
Strada Titu Maiorescu, Nr. 10A, Sector 2, Bucuresti
© 2012 FrancTextile S.R.L. Termeni si conditii